Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Politie zoekt graffiti artiest

publicatiedatum: vr 29 december 2017

De politie in Woerden zoekt iemand die de ontmoetingsruimte van het politiebureau met graffiti kan verfraaien. Volgens de politie moet die ontmoetingsruimte het werk beter te laten aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de burger. Om die nieuwe ruimte een 'creatieve' uitstraling te geven zoekt de politie iemand die met graffiti een kunstwerk kan maken.

 

Er zijn al behoorlijk wat reacties geweest, zowel van Hobby als proffesionele kunstenaars..

Allen krijgen vooralsnog hetzelfde antwoord;

Bedankt voor je inzending. We hebben veel reacties gekregen. We gaan alles inventariseren en daarna hoor je van ons

 

 

De tekst op faceboek en de ruimte:

Ons politiebureau wordt verbouwd. Grondig.

Onze kleedkamers, werk- en vergaderruimtes zijn toe aan vernieuwing.

Bij de vernieuwing van onze werkplek heeft het concept ‘Vernieuwend werken’ een groot aandeel gehad. Over dit concept hebben wij al eerder geschreven: doel is om ons werk beter te laten aansluiten bij de wensen en verwachtingen van de burger. Mede hierom zal een ontmoetingsruimte worden ingericht. In deze ruimte zullen wij burgers, netwerkpartners en derden ontvangen. Wij willen dat deze ruimte een creatieve uitstraling krijgt, wat ons bij een speciaal verzoek brengt.

Wij zijn op zoek naar een graffiti artiest. Ben jij of ken jij deze artiest? Overtuig ons! Plaats een reactie en laat ons je werk zien. Uit alle aanmeldingen zal een ‘winnaar’ worden gekozen, die in ons bureau een muur tot zijn beschikking krijgt in de ontmoetingsruimte. Het plaatsen van je kunstwerk zal uiteraard niet onopgemerkt blijven, hier zullen wij de nodige aandacht aan besteden.

 

Je zal wel denken: waar zijn de kleine lettertjes en de addertjes? Voor deze keer mag je, zonder straf 😉, een overheidsgebouw gebruiken als ‘doek’ voor je kunstwerk. Je gebruikt je eigen materialen, wij zorgen voor de koffie.. Laat je interesse voor het einde van het jaar blijken. De winnaar zal door ons persoonlijk benaderd worden.