Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kom binnen bij bedrijven.

publicatiedatum: za 10 februari 2018

In de week van 9 tot en met 14 april 2018 vindt ‘Kom binnen bij bedrijven’ plaats. Bedrijven en organisaties openen hun deuren voor mensen die op zoek zijn naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. De deelnemende bedrijven geven een presentatie, rondleiding en/of workshop.

 

Werkzoekenden schrijven in bij het bedrijf van hun keuze en kunnen tijdens deze dag in gesprek met de ondernemers.


Voor bewoners

Bent u op zoek naar een baan, stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk? Reserveer de week van 9 tot en met 14 april dan alvast in uw agenda! U kunt op deze dag ook werkgevers in andere gemeenten bezoeken.


Voor bedrijven

Meedoen als bedrijf of organisatie? Reserveer de week van 9 tot en met 14 april alvast in uw agenda. Werkgevers kunnen zich vanaf 15 januari aanmelden via www.kombinnenbijbedrijven.nl  Na inschrijving staat uw logo op de website. Vanaf 1 maart start de inschrijving voor werkzoekenden.

 

‘Kom binnen bij bedrijven’

wordt georganiseerd door Ferm Werk, het WerkgeversServicepunt (UWV) en gemeente Woerden. Vertegenwoordigers vanuit de ondernemers- en winkeliersverenigingen en het onderwijs zijn actief betrokken bij de organisatie van de ‘Kom binnen bij bedrijven’.

 

‘Kom binnen bij bedrijven’ vond in 2014 voor het eerst in Woerden plaats. Vanwege het succes wordt het ieder jaar herhaald en sluiten steeds meer gemeenten aan. In 2018 doen bedrijven en organisaties uit de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Kaag & Braassem, Krimpenerwaard, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas mee. Deze gemeenten organiseren tegelijkertijd onder het regionale project Groene Hart Werkt!  ‘Kom binnen bij bedrijven’.

 

‘Kom binnen bij bedrijven’ is een van de projecten onder Groene Hart Werkt!, een samenwerkingsverband van gemeenten, bedrijven/organisaties en onderwijsinstellingen.

Meer informatie op www.kombinnenbijbedrijven.nl en www.groenehartwerkt.nl.