Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

OBK "bakt ze weer bruin"

publicatiedatum: ma 11 december 2017

OBK bakt weer "bollen & flappen"voor de jaarwisseling Op zaterdag 30 december, een dag eerder dan gebruikelijk door de zondag, bakt Muziekvereniging Oefening Baart Kunst, uit Driebruggen, geheel volgens traditie weer oliebollen. Ook zijn er weer appelflappen verkrijgbaar.

 

Uit het persbericht

 

In de wijde regio zijn zij bekend, de heerlijke bollen gebakken door geroutineerde bakkers onder voortdurende kwaliteitscontrole en origineel recept. In de loop van de ochtend wordt begonnen met de distributie zodat ’s avonds bij u thuis kan worden genoten van deze heerlijke traktatie. En zeg nou zelf, zonder bollen en flappen is Oudejaarsavond geen echte Oudejaarsavond.

 

Op dit moment worden  “de wijken gelopen” om de bestellingen op te nemen. Komt men niet bij u aan de deur, dan is het natuurlijk altijd mogelijk nog een bestelling te plaatsen.

Dat kan bij:

·       Wim van Esschoten: 0348-501806

·       Geert-Jan Hoogendoorn: 0348-501473

Maar het kan ook via, obk-driebruggen@live.nl

 

De kosten voor een zak oliebollen is 5 euro voor 8 stuks en voor een zak appelflappen betaalt u 6 euro, dan heeft u er 5.

Aarzel niet te bestellen als u een hekel heeft aan baklucht in huis of geen tijd. U zult zien, naast goede muziek maakt OBK ook prima oliebollen en kunt u ook heerlijke appelflappen krijgen.