Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Curling met familie of vrienden

publicatiedatum: vr 1 december 2017

Zin in een leuk avondje uit in een ongedwongen sfeer? Maak dan kennis met de inmiddels befaamde regionale Woerdense ijssport: curlen met fluitketels op de ijsbaan in Woerden! De organisatie van de Woerdense IJsbaan biedt u deze decembermaand de mogelijkheid samen met uw gezin en familie, vrienden en kennissen om op één van de familieavonden te komen curlen op de ijsbaan!

 

Familie Curling

Geef u daarom voor 5 december op voor één van de beschikbare avonden.
Vanaf welke leeftijd?

Deelname is mogelijk vanaf 12 jaar. Per groep is het verplicht dat er per baan minimaal 2 volwassenen (vanaf 21 jaar) meespelen.
Aantal deelnemers

De ijsbaan in Woerden heeft twee aparte curlingbanen. Per baan schrijft u zich in met minimaal 8 en maximaal 16 deelnemende personen. Hiervan zijn er minimaal 2 deelnemers 21 jaar of ouder.
Programma

Wij verwelkomen u graag een kwartier voor aanvang bij de tent van de IJbaan. Na het betalen van de deelnamekosten bij de kassa van de ijsbaan zal de organisatie u en uw team begeleiden naar de curlingbaan en een korte introductie geven op de spelregels. Het spel kan beginnen! Beleef met elkaar een geweldige avond en ontdek of er in u of in één van uw teamgenoten een natuurlijk curlingtalent schuilt!
Kosten

De kosten bedragen €8,00 per deelnemer per avond.
Data en speeltijden

Zie de website voor meer informatie!