Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Gepofte kastanjes en warme drank!

publicatiedatum: vr 24 november 2017

Hmmm, lekkere (gratis) gepofte kastanjes en warme chocolademelk bij het planten van een kastanjeboom 23 november op fort Oranje door "de wethouder". Ja daar had u heerlijk van kunnen genieten, maar .............helaas is de uitnodiging van de gemeente Woerden pas op 23 november gisteren dus gemaild, (zie onder). Dus dat zal, helaas, zelf planten en roosteren worden, sorry.

 

(Her)Plant moment
Geschreven op: 22-11-2017
Gewijzigd op : 22-11-2017

Verzonden 23 november

 

Vier het (her)planten van bomen morgen met ons mee!
Deze wintermaanden worden in gemeente Woerden meerdere bomen (her)plant. Hiermee zorgen we ervoor dat het bomenbestand in betere conditie komt en blijft en dat Woerden een groene gemeente blijft. Donderdag 23 november wordt er een bijzondere boom geplant en we nodigen u van harte uit het planten met ons en de wethouder te vieren!
Waarom is het een bijzondere boom?
De boom die deze dag geplant wordt, is een bijzondere kastanjeboom. De boom is gegroeid nadat een inwoner een gevallen kastanje heeft meegenomen uit een gemeenteplantsoen en heeft geplant in zijn tuin. Nu de boom wat groter is, schenkt de inwoner deze aan de gemeente. Geniet tijdens het planten van gepofte kastanjes en een warme drank!
Datum: donderdag 23 november 2017
Tijdstip: 15.00 uur – 16.00 uur
Locatie: Op het grasveld achter Fort Oranje (ter hoogte van nummer 37)
U bent van harte welkom!