Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kunstenaars en artiesten gezocht

publicatiedatum: di 28 november 2017

Herhaalde oproep! Nachtcultuur zoekt jou! Voor de zevende keer laat Nachtcultuur Woerden kennis maken met alle cultuur die de stad rijk is. We zijn op zoek naar nieuwe projecten, artiesten/bands en exposities. Vernieuwend en laat Woerden verbazen en verwonderen. Wees creatief en denk out-of-the-box

 



Aanmelden 2018!

De zevende editie van Nachtcultuur is in zicht en dat betekent dat wij weer op zoek zijn naar artiesten en kunstenaars die Woerden willen trakteren op een te gekke avond/nacht vol cultuur.

 

Op bekende en minder bekende, unieke en aparte locaties willen we de bezoekers laten verbazen en verwonderen. Van verrassende kunstprojecten dwars door de stad tot intieme optredens in zeecontainers, bij vuurplaatsen, van kroegen en winkels tot bootjes, torens, de pleintjes in de stad en onontdekte plekken… Laten we er samen weer een allesomvattend, cultureel feestje van maken!

 

We zijn op zoek naar

kunstenaars en artiesten voor verrassende en vernieuwende optredens, exposities en projecten. Wees creatief, denk out-of-the-box en sluit aan bij het thema ‘De toekomst is nu’. Dat thema heeft betrekking op de talentvolle kunstenaars en artiesten die de toekomst hebben. Maar het thema daagt wellicht ook uit tot nadenken over toffe projecten: wat is de toekomst, hebben we daar nu invloed op en hoe ziet Woerden (of de wereld) er in de toekomst dan uit? Heb je een te gek idee, maar weet je niet hoe je het moet uitwerken of heb je ondersteuning nodig bij het realiseren van jouw project? Wij denken graag mee!


Altijd al

in een zeecontainer willen staan, boven in een toren, rondom een kampvuur, op een groot podium, je favoriete kroeg of verdient jouw kunstobject een groot publiek?? De tofste ideeën belonen we met het tofste podium of expositieruimte!


Schrijf je snel in!

Je hebt tot uiterlijk 14 januari 2018 de tijd! Daarna gaan we aan de slag met de programmering.

 

Zorg dat je zo duidelijk mogelijk bent bij het inschrijven. klik hier
Wanneer je je bandje inschrijft wees dan zo compleet mogelijk in jouw technische wensen.

Dit scheelt enorm veel uitzoekwerk voor onze technische mannen.

 

Daag je zelf uit, kom van je zolderkamer en meld je aan!

Wij kijken uit naar de inschrijvingen!

Tot Nachtcultuur!