Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

The Battle of the Opera

publicatiedatum: di 28 november 2017

Als onderdeel van Opera Viva, het nieuwe platform voor opera en belcanto, biedt Het Klooster dit voorjaar amateurzangers de gelegenheid om een unieke opera/muziektheater-ervaring op te doen. In ruim drie maanden wordt onder leiding van artistiek leider Carla Regina een volledig nieuwe operavoorstelling gerepeteerd onder de titel The Battle of the Opera.

 

Fragmenten uit verschillende opera’s worden door middel van een verrassende verhaallijn tot een originele nieuwe eenheid gesmeed. Wie wordt de winnaar van de battle?

 

Deelname is mogelijk op drie verschillende manieren: als solist (voor zeer gevorderde en ervaren zangers), als lid van het ensemble (voor gevorderde zangers) of als lid van het projectkoor (voor zangers zonder opera-ervaring die het leuk vinden om een keer mee te zingen in een opera). Solisten en ensemble-leden repeteren wekelijks op woensdagavond.

De zangers van het projectkoor doen mee met twee repetities, de generale repetitie en de beide voorstellingen op dinsdag 10 en woensdag 11 april 2018.

Kijk op de kloosterwoerden.nl voor de tarieven die horen bij de verschillende vormen van deelname en inschrijven.