Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Michiel_Borstlap_Velvet_portret__Francesco_Barasciutti.jpg

'Velvet' Michiel Borstlap

publicatiedatum: ma 27 november 2017

Afgelopen maart verscheen ‘Velvet’, een nieuw hoogtepunt in de reeks indrukwekkende soloalbums van Michiel Borstlap. De pianist en componist is een internationale grootheid en zoekt de laatste jaren steeds meer de balans tussen hoofd, hart en onderbuik. Michiel Borstlap geeft op vrijdag 8 december in Het Klooster om 20.15 uur het concert ‘Velvet’

 

Hij ontdoet de muziek van overbodige ballast, geeft de stilte tussen de noten een plek, maar laat ook ruimte voor gulle melodieën.

 

‘Velvet’ gaat over vriendschap en verlangen en ontleent zijn naam aan de Velvet Room, het huistheater van Borstlap. Hier staan zijn Steinway D-vleugel en de upright piano waarop hij leerde spelen. Op laatstgenoemde componeerde hij ook vijf nummers voor ‘Velvet’ en omdat de reacties op het album zo lovend waren, neemt hij het honderd jaar oude instrument mee voor deze concertreeks.

 

Kaartverkoop
Kaarten kopen voor Michiel Borstlap kan 24/7 op de website Kloosterwoerden.nl, telefonisch via 0348-423066 of persoonlijk aan de kassa. De kassa is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling.