Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kerstinzamelingsactie voor de Voedselbank

publicatiedatum: ma 11 december 2017

Ook in 2017 verzorgt de Lionsclub Woerden opnieuw een kerstinzamelingsactie voor de Voedselbank Woerden. Zij vroegen de klanten van meewerkende supermarkten om extra producten te kopen voor de Voedselbank in Woerden. Dit jaar worden ze geassisteerd door Scouting Woerden. De actie heeft plaats op vrijdagavond 15 en zaterdag 16 december bij een groot aantal supermarkten.

 

2016; Boodschappenkarren vol

Honderden boodschappendozen vol met houdbare producten zijn vorig jaar door de Lionsclub Woerden ingezameld. Enkele klanten verrasten de inzamelaars soms met afgeladen boodschappenkarren vol met producten of grote geldbedragen, soms zelfs € 400, die door de vrijwilligers ter plekke werden omgezet in boodschappen.

 

Hoe werkt het?

Alles wat ingezameld gaat worden brengen de Lions naar de voedselbank Woerden.

Vrijwilligers van de Voedselbank sorteren de ingezamelde producten in de komende dagen en zetten deze daarna in kratten klaar voor uitgifte aan haar klanten. Hiermee is de Voedselbank Woerden in staat gezinnen in Woerden te voorzien van voedselpakketten. Speciaal voor de kerstdagen zitten worden er straks in de pakketten wat extra luxe producten gedaan.