Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Mooie Kunst"match" beursvloer

publicatiedatum: vr 10 november 2017

De HALL en KUNSTaandenRIJN.WOERDEN hebben een match gemaakt op De Beursvloer 2017. De Hall is een restaurant/vergadercentrum op industrieterrein Middelland waar o.a. veel zakenlui verkeren. Binnenkort gaat KUNSTaandenRIJN samen met De HALL hun ruimtes verkennen voor het exposeren van werk van beeldende kunstenaars.

 

DE HALL en KUNSTaandenRIJN ontmoeten elkaar op de Beursvloer Woerden.  De organisatie van de Beursvloer Woerden, Samen voor Woerden, kijkt vrolijk terug op Beursvloer Woerden. De negende editie was goed voor 150 matches en dat aantal liep daags na de Beursvloer nog op. Al met al goed voor meer dan € 100.000 aan totale maatschappelijke waarde. Een prachtig resultaat dat mede te danken is aan de gastvrijheid van De HALL en aan de inzet van 40 Beursvloervrijwilligers.

 

Nu hebben de deelnemers tot taak de gesloten matches voor elkaar te maken. Binnen twee weken moeten de deelnemers contact opnemen met hun matchpartij om vervolgafspraken te maken. De spelregel is dat de vragende partij daartoe het initiatief neemt. Gaat de match uitgevoerd worden, dan stelt de vragende partij Samen voor Woerden op de hoogte. Zij verzorgen vervolgens publicatie van de met zorg gesloten én uitgevoerde match.


Meest creatieve matches
De uitvoering van de twee meest creatieve Beursvloermatches 2017 staat al gepland. Een van de twee winnende matches is gemaakt door O2GH, de groep van 14 ondernemers die elkaar wekelijks treffen bij een ontbijtbijeenkomst. Samen met Slagerij Van Kesteren verzorgen zij op 18 oktober erwtensoep voor de Voedselbank. In ruil regelt de Voedselbank het ontbijt voor de 14 ondernemers.
De andere winnende match is gesloten tussen Kerstwens Woerden met Chalet.nl, Rabobank Rijn & Veenstromen, Pike Uittenbogaard/Pompier en Marcel Fokker. Voor een gezin dat het echt nodig heeft, biedt Chalet.nl een week in een nader te bepalen chalet, Rabobank sponsort zakgeld en vervoer, Pike Uittenbogaard en Marcel Fokker chaufferen het gezin naar de bestemming. Als tegenprestatie verzorgt de kerstwenscommissie een lunch voor alle medewerkers van Chalet.nl.