Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

SVP nomineren (kost 90 ct).

publicatiedatum: do 2 november 2017

Wij weten het niet hoor. Dat "Nomineren" is dat nu een verdienmodel? Natuurlijk gunnen we iedereen om genomineerd te worden voor wat dan ook, populairste DJ, beste DJ, Beste aankomende DJ, beste Party act DJ, Beste braderie DJ, Populairste kroegen DJ enz, (je kunt overigens voor DJ ook een andere titel invullen hoor bijv, PARTYBAND) Als je om iemand te "liken" 90ct per keer moet betalen lijkt het toch...

 

een beetje of "iemand", of een organisatie, hier grof geld aan verdiend terwijl het gaat over een (tamelijk) nietszeggende titel. (Hieronder de oproep van DJ Marco,

 

Beste Achterban,

Ook dit jaar ben ik genomineerd voor een Party Award in de categorie “Populairste Feest-DJ van Nederland”.

Gun jij mij een hoge notering?

Stem dan via www.partyawards.nl (kan ook via je smartphone of tablet)

of via SMS; SMS “PA PARTY DJ MARCO” naar 3010 (dit kost 90 ct. per keer)

Alvast bedankt voor de moeite en het stemmen!

We hebben even gekeken op de site van de party-award's.

Er zijn verschillende catagorieen (9) waarin een DJ genomineerd kan worden á 90ct per keer!

Er zijn circa 50 DJ,s in 2 catagoriën "genomineerd" (door wie en waarom staat er niet bij)

 

Als iedere DJ er gemiddeld in slaagt 500 fan,s en bekenden te mobiliseren om te stemmen, is dat omgerekend 50 x 500 x 0,90 ct=  en brengt dit toch het lucratieve bedrag van € 22.500,- op.

(Stemmen kunt u trouwens een ongelimiteerd aantal malen 10 x stemmen kost maar € 9,- dus ga vooral stemmen zouden wij zeggen, )

 

En dat zijn alleen nog maar de DJ's er zijn ook de awards bij Party-awards: voor opkomende & beste artiesten*, zangers*, Bands, Ouvre's (* allemaal van de zelfde organisatie, en je kan op alles stemmen voor 90 cent)

Ook zijn er nominatie voor party's, feestlocaties en kroegen (Beste en aankomende)   in VERSCHILLENDE regios.( Zuid, Noord, West Oost, Midden enz.)

 

Bovendien is er 29 november  een speciale Party nominatie avond in Etten leur (bij Oscars), waar je kaarten voor kan kopen á € 15,- (Presentatie Emelie Stevens!) er kunnen helaas, als we goed begrepen, maar 1500 kaarten verkocht worden dus los van de drankverkoop levert dat slechts € 22.500,- op. 

En oja, er zijn ook mooie arrangementen, zie onder

 

  • €100 – VIP Party Awards: Onbeperkt drinken, toegang tot het VIP Deck en backstage bij het podium, beste uitzicht op het podium.
  • €310 – VIP inclusief Hotel Overnachting; VIP en Hotel overnachting, Alle voordelen als VIP en Overnachting in ons Party Awards Hotel Late check out and late breakfast. Gratis Wifi. prijs is per persoon.

 

winnaars 2016

De (beste of populairste?) zangers Stef Ekkel uit Kampen en zijn collega René Karst uit Hoogeveen 2 AWARDS 2016  gewonnen tijdens een daverende show in discotheek Oscars.

YES! en Raymond Arnems heeft de PARTY AWARD GEWONNEN voor POPULAIRSTE OPKOMENDE ARTIEST !

 

Al doortellend reikt deze organisatie minimaal 25 "awards"uit reken even (voorzichtig) mee 25 awards  x 50 nominaties x gemiddeld 500stemmen  x 0,90 ct= € 562.500 meer dan een 1/2 miljoen alleen aan nominaties.

 

EN WE ROEPEN HÉÉÉÉÉÉEN WE ROEPEN HÓÓÓÓÓÓÓÓ PARTYAWARDS.

(U kunt binnenkort op ons stemmen in de catagorie "beste Woerdense websiteredactie van het jaar",  0,90 ct per stem) Redactie. CL

 

NOG MEER AWARDS

TILBURG: De Tilburgse Dj’s Bart, Coenio en Tommy Santo zijn genomineerd voor een Party Award. De uitreiking van de Party Awards zijn de Oscars voor de Nederlandse Feestscene. Behalve Dj’s, worden onder andere ook Part artiesten, Party acts en Party locaties bekroond.

Maar de bovengenoemde heren zijn niet de enige die kans maken op de Awards. De Jongens Van Je Weet Wel zijn genomineerd als beste Party Band en kennen we natuurlijk van hun wekelijkse meezingavonden in Café Polly Maggoo op woensdag. Daarnaast kunnen maar liefst vier Tilburgse kroegen de titel Beste Party Locatie Regio Zuid in de wacht slepen. De Baret, De Boekanier, Live Piano Bar, Café de Kok èn Clochard staan op de nominatielijst.

'S-HEERENBERG - Niels Wijers – ook wel bekend onder de dj naam DJ Dutch – is dit jaar genomineerd voor een van de hoogste onderscheidingen op allround & party DJ vlak. De 33-jarige inwoner van 's-Heerenberg werkt al ruim zestien jaar als allround dj en is niet alleen genomineerd, maar ook nog eens van de weinige dj's uit het oosten des lands, die deze nominatie op zijn naam mag schrijven.

LEIDEN: Zanger Theodoor is genomineerd in de categorie Opkomende Party Act / Artiest. Hij moet het opnemen tegen onder andere Joeri Plaizier, Mathijs koning, Lytse Hille en Kobus Engels.

Wesley Klein is genomineerd in de categorie Populairste Party Artiest. Hij moet het opnemen tegen onder andere Andre Hazes, Henk Dissel, Peter Beense, Wolter Kroes en Wesly Bronkhorst.

De Leidse regio dingt overigens niet mee voor de Populairste Locatie. Danzig in Den Haag en Feest van Harry in Noordwijkerhout dingen wel mee naar de prijs.

SLIEDRECHT: De Sliedrechtse kroeg Candlelight is gisteravond in de prijzen gevallen tijdens de Party Awards 2016. De bar aan het Burgemeester Winklerplein mag zich het nummer 1 Feestcafé van Midden Nederland noemen.

OSS - In Stadscafé de Ontmoeting in Oss worden woensdagavond de Party Awards uitgereikt. Feestdeejay Menno uit Heesch is een van de kanshebbers.

Opkomende DJ;  Dj Ray La Ford Vakjury; Timmie Tirol
Populairste DJ Feest;  Dj Barry Vakjury ; Party DJ W
Opkomende Artiest ; Raymon Hermans Vakjury; Nelis Leeman
Populairste Artiest;  Henk Dissel Vakjury; John de Bever
Opkomende Act; Lampegastuh Vakjury;  Beatcrooks
Populairste Act ; SnollebollekesVakjury;  Lawineboys
Populairste Band; Baby Blue Vakjury;  De Suskes
Populairste Single ; Stef Ekkel & Rene Karst – Liever te dik in de kist Vakjury koos ook ; Stef Ekkel & Rene Karst
Populairste Lokatie Nederland Scala – Venlo Vakjury;  Cafe Costa – Eindhoven