Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Actie Natuurwerkdag

publicatiedatum: zo 29 oktober 2017

Samen buiten aan de slag, dat kan op 4 november op de Natuurwerkdag. Dit jaar organiseert LandschappenNL de Natuurwerkdag voor de zeventiende keer op bijna vijfhonderd locaties door heel Nederland en dus ook bij ons in de omgeving. Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersactie in het groen; zagen, snoeien en meer.

 

Op veel locaties worden speciale kinderactiviteiten georganiseerd, zodat het hele gezin kan meedoen. In de provincie Utrecht co├Ârdineert Landschap Erfgoed Utrecht meer dan dertig locaties waar mensen mee kunnen doen.

 

Ook in onze omgeving zijn locaties waar mee gewerkt kan worden.

  • Stichting De Kievit doet een oproep aan alle mensen die de provincie Utrecht weer een stukje mooier willen maken. Dit terrein is gelegen langs de Hollandse Kade aan de zuidwestelijke rand van Harmelen en wordt geheel ongesubsidieerd onderhouden door een hechte groep vrijwilligers. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden de website van De Kievit.
  • Buitenplaats De Blauwe Meije Activiteiten: Snoeien en kloven Ook wij doen net als voorgaande jaren mee aan de Natuurwerkdag. Natuurlijk beginnen we met onze zelf gemaakte appeltaart en vertellen we wat de plannen zijn. Tussen de middag is er lunch aanmelden info@deblauwemeije.nl
    0172-685438
  • Jaagpad langs de Oude Rijn, ter hoogte van Breeveld in Harmelen. Met karakteristiek uitzicht op weilanden, vergezichten en het water van de Oude Rijn werkt u hier tussen verschillende boomsoorten die per boot worden afgevoerd. Activiteiten: Het afzetten van  essen- en elzenhakhout. aanmelden: jam_schippers@hetnet.nl
  • Landgoed Linschoten. Werk mee met de Werkgroep Landschapsbeheer van de KNNV Woerden. Zij zijn al jaren actief op Landgoed Linschoten met onderhoudswerkzaamheden.

 

l