Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Nieuwe discountzaak (Big Bazar) in Molenvliet

publicatiedatum: vr 27 oktober 2017

We hebben al een Action, en nu krijgen we nog zo’n soort winkel in Woerden erbij. Big Bazar komt namelijk in Molenvliet. Lekker voor de Woerdense koopjesjagers! De planning is dat in februari/maart 2018 Big Bazar de deuren opent Bij Winkelcentrum Molenvliet staat al geruime tijd een groot pand aan het Mirakelplein leeg. Hoe de verdeling zal worden ziet u op de foto.

 

En daar komt in het voorjaar dus verandering in. De Marskramer verdwijnt uit Molenvliet en dierenwinkel Dobey verhuist naar het hoekpand tegenover Pels Bloemisten.

De dierenwinkel behoudt ongeveer hetzelfde oppervlakte als het nu heeft. Big Bazar vult de rest van de ruimte in (inclusief het winkelpand waar de Marskramer momenteel zit). Dat ‘Big’ misstaat dus niet in de naam.

 

Van alles te koop

U kunt straks bij de winkel terecht voor allerlei (A-merk) producten met aantrekkelijke prijzen.

dit zeggen ze zelf

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. Wij zijn in 2007 begonnen met onze eerste winkel in Apeldoorn en inmiddels zijn er filialen door heel Nederland en ook al enkele in België!

Bij Big Bazar kun je zeer voordelig winkelen in een leuke en gezellige omgeving.

 

Ons assortiment is breed en bestaat onder andere uit: schoonmaakspullen, alles voor het huishouden, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, hobby- en knutselspullen, dierartikelen, fietsaccessoires, maar ook decoratie, snoep en chocolade. Kortom een zeer uitgebreid assortiment dat ook nog eens snel wisselt en wordt vernieuwd. Extra aantrekkelijk is dat je bij Big Bazar altijd bekende A-merken kunt kopen voor de laagste prijs.

 

bronnen in de buurt en redactie