Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Miller & Monroe in oude Hemapand

publicatiedatum: di 24 oktober 2017

De oude Charles Vögele winkels hebben plaats gemaakt voor een nieuw concept, voor de wat oudere, hem en haar onder de naam MILLER&MONROE. De "oude Hema" is dus opnieuw een kledingzaak geworden maar nu naast kleding M&M ook "hebbedingen" en klein-meubels voor in huis/tuin, (Blokker krijgt er dus nog een concurrent bij.) De opening was zaterdag 21 oktober.

 

De naam van het nieuwe merk is afgeleid van het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe. Volgens het persbericht focust het bedrijf zich op mannen en vrouwen boven de 40 jaar. De collectie zal variëren van klassiek tot modern.

Als "fashion retailer" wil Miller & Monroe bepalend zijn waar het gaat om waarde toevoegen aan het dagelijks leven van de klant. Toegankelijkheid en huiselijke sfeer zijn daarbij belangrijke elementen,” aldus het persbericht. Naast het eigen merk zullen twintig nationale en internationale merken worden aangeboden, waaronder een deel van de collectie van Witteveen. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Vidrea Retail een van de investeerders achter de doorstart van Witteveen is.