Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Jubileumvoorstelling Toneelvereniging HARTO

publicatiedatum: zo 15 oktober 2017

Toneelvereniging HARTO uit Harmelen bestaat dit jaar 40 jaar. Dat wordt gevierd met een grote jubileum-voorstelling die op 20, 21, 22, 26, 27 en 28 oktober wordt opgevoerd in Dezibel. ‘De Gidsen’ speelt zich af eind jaren 70 en speciaal voor deze gelegenheid is het aantal vrouwelijke speelsters van de vereniging op bijzondere (en hilarische) wijze wat uitgebreider dan gebruikelijk.

 

Korte inhoud:
Een groep gidsen wordt met de bus ergens afgezet in Frankrijk voor een zomerkamp. Na een lange wandeling komen ze eindelijk bij het kampterrein aan en kunnen de tenten worden opgezet. Het kamp bevindt zich in de buurt van een klooster. Het loopt al gauw mis als een paar van de meiden het wagen om appels van de nonnen te jatten. De leiding van het kamp heeft het niet alleen moeilijk met de meidengroep maar vooral ook met zichzelf. Er valt veel te lachen om de puberale gedragingen van de kampeerders maar er is ook ruimte voor tragedie.


Het stuk geschreven door Edward Montie en de liedjes zijn van Hetty Heyting. De regie is in handen van Piet de Bruin die al meerdere jubileumvoorstellingen voor Harto voor zijn rekening heeft genomen en keer op keer kiest voor groots spektakel waarbij het onmogelijke mogelijk wordt gemaakt.


De voorstellingen worden gegeven in het gebouw ‘Ons Dezibel’ aan de Wilhelminalaan 1 in Harmelen en beginnen om 20.00 uur. Op zondag 22 oktober is er een middagvoorstelling die om 14.00 uur begint.

Kaarten

Voor deze jubileumvoorstelling kunt u deze reserveren via Harto.nl of kopen bij Primera Kwakkenbos of bij Ons van Breukelen.

De toegangsprijs is € 10,00.

Hier is dan gratis koffie of thee bij inbegrepen.