Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Bouwdag Lego & Duplo

publicatiedatum: vr 13 oktober 2017

In de herfstvakantie, op woensdag 18 april, kun je bij de Speelotheek weer zoveel bouwen als je wilt met wel duizenden steentjes. De gymzaal in de Brede School Schilderskwartier zal omgetoverd worden tot een heuse Lego bouwplaats. Je kunt met elkaar de mooiste kunstwerken, dorpen, uitvindingen en fantasiefiguren bouwen. Alle kinderen zijn van harte welkom van 9.30 tot 11.30 uur en van 13 tot 15 uur.

 

Voor de kleinsten is er in de hal van de peuterspeelzaal heel veel DUPLO. Meedoen met de bouwdag kost bij voorinschrijving 3 euro per kind incl. limonade. Aan de kassa 4 euro. Begeleiding is gratis.

 

Je kunt je inschrijven via het digitale inschrijfformulier op www.speelotheekwoerden.nl. Tot maandag 16 oktober 17 uur, daarna alleen nog kaartjes aan de kassa. Flinke korting bij afsluiting nieuw abonnement

 

Elk gezin dat tijdens de LEGObouwdag lid wordt van de Speelotheek betaalt slechts 10 euro voor een jaarabonnement (ipv 17,50) Jubileum Omdat de Speelotheek dit jaar 25 jaar bestaat in Woerden is er bij de LEGO Bouwdag voor iedereen wat lekkers en mag elk kind grabbelen.

 

Speelotheek Woerden Tournoysveld 94 Woerden info@speelotheekwoerden.nl www.speelotheekwoerden.nl