Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inloophuis zoekt collectanten

publicatiedatum: zo 17 september 2017

Elk jaar collecteert Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen en Linschoten. Iedereen kent in haar/zijn omgeving wel iemand die met kanker te maken heeft. Eigenlijk is er geen betere reden om te gaan collecteren voor Inloophuis ‘Leven met kanker’. Voor verschillende wijken in Woerden worden nog collectanten gezocht voor de collecteweek van 22 t/m 28 oktober 2017.

 

In Woerden en omstreken bevinden zich heel veel mensen die het Inloophuis een warm hart toedragen. Wat zou het geweldig zijn als die mensen bereid zijn om te helpen met de collecte. Het kost ongeveer 2 tot 2,5 uur aan tijd en levert heel veel positieve reacties op van de Woerdense bevolking.

 

Wat houdt collecteren in?
Collecteren kan vaak in eigen wijk of – als dat gewenst is – ergens anders binnen de gemeente Woerden. In overleg bepaalt de collectant zelf welke straat of straten zij/hij voor haar/zijn rekening neemt. De dag en tijdstip kunnen door de collectant zelf bepaalt worden. Enkele weken na afloop van de collecteweek ontvangt de collectant een berichtje wat zij/hij heeft opgehaald. Geld wat keihard nodig is om onze activiteiten te kunnen voortzetten.

 

Aanmelden?
Aanmelden kan via info@inloophuislevenmetkanker.nl of via 06-14004496 of tijdens openingsuren op 0348-447643. Met twee uurtjes kunt u al veel betekenen.