Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

De Nationale Kunstweek

publicatiedatum: zo 10 september 2017

De Kunstweek is elk jaar in de eerste volle week van november, inclusief de weekenden voor en na de werkdagen, dit jaar van 4 t/m 12 november. De Kunstweek start met de bekendmaking van de Verkiezing Kunstenaar van het Jaar en wordt afgesloten met de Nationale Kunstdagen op 11 en 12 november in de Beursfabriek Nieuwegein.

 

De Kunstweek biedt kunstliefhebbers allerlei activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen, waardoor beeldende kunst ruim een week lang nog aantrekkelijker is om van te genieten. De Kunstweek is in het hele land bij een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten.

 

Deelnemers
Op deze site vindt u binnenkort een overzicht van de organisaties, waaronder galerieën, kunstmusea, gemeenten en ateliers, waar u tijdens de Kunstweek extra van kunst kunt genieten.

 

Aanmelden als deelnemer
Galerieën, kunstuitlenen, kunstmusea en andereinstellingen met een verbintenis met beeldende kunst, die mee willen doen met de Kunstweek kunnen zich aanmelden voor deelname op de site van de Kunstweek.

Doe mee met de Kunstweek
Iedereen kan tijdens de Nationale Kunstweek zijn of haar sympathie voor beeldende kunst tonen. Ook u! Als u een kunstzinnige organisatie of atelier heeft, kunt u zich aanmelden als deelnemende locatie.