Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW foto's van Hans Pieters

publicatiedatum: di 22 augustus 2017

Ook Hans Pieters, onze lokale evenementenfotograaf, maakte van bijna alle Vakantieweek activiteiten een reportage die te zien zijn op zijn fotoblog,. Hieronder zijn inleiding voor de foto's van de familieavond (slotavond van de WVW) van afgelopen zaterdag. Ook een directie link naar zijn blog met, keurig gerangschikte, andere vakantieweek activiteiten, van opening tot afscheid, treft u daar aan.

 

Van Blog Hans Pieters

Bijna altijd uitverkocht en heel druk, dat was ook dit jaar weer de familieavond: Tino Martin, Ruth Jacott, Ali B and Friends, Thomas Berge, Wolter Kroes, O’G3NE en tot slot de D!kdakkers zorgen voor een prima verzorgde gezellige avond. De diverse regenbuien weerhielden de bezoekers er niet van om er een groot feest van te maken.


En tussen al dat muzikale geweld hield de 12 jarige Yasmina, winnares van Kids Got Talent, zich uitstekend staande. 


De Marcel Fisserband begeleidde alle artiesten op weergaloze wijze, totdat het einde van de 64ste WvW was aangebroken: Alle medewerkers voor de laatste keer op het podium, terwijl de zwaarste bui van de avond neerdaalde op de bezoekers.

 

 

 

Tijdens het vuurwerk hield het op met regenen en toen iedereen naar huis ging was het droog. Tja, eigenlijk een gewone Hollandse zomer dus.

 

link naar de foto's