Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW- Woerdense Vakantie Week - BEDANKT

publicatiedatum: zo 20 augustus 2017

Zonder Familieavond geen Leukste Week van het Jaar! Er is geen beter einde van de WvW te bedenken dan de Familieavond. Het was een avond vol met optredens van topartiesten, maar ook een avond die in het teken stond van vrienden en familie. Kortom: een groot succes! zoals eigenlijk de hele week. Een bedankje waard voor alle, vrijwillige, inzet van alle betrokken, en dat doen we dan ook.

 

De presentatie van de laatste WVW-avond van 2017 was in handen gegeven van Rick Brandsteder.

Aan hem dan ook de taak om de verschillende artiesten waardig aan te kondigen. Tino Martin, Ruth Jacott, Wolter Kroes, Ali B, O’G3NE, D!kdakkers en de Marcel Fisser Band hebben, ieder op hun eigen manier, het hele veld ingepakt en uit hun dak laten gaan. De grootste hits werden meegezongen en ook de heupen gingen los.

 

Stilstaan was vanavond, ondanks de regen,  absoluut geen optie. Woerdenaren zijn doorzetters, want ondanks de regen, bleven er ontzettend veel diehards op de vlonders genieten.

Daarna was het tijd voor het altijd spectaculaire vuurwerk.

Hiermee werd een zeer succesvolle editie van de VakantieWeek in stijl afgesloten.

Op onze "voorpagina" een virtueel bedankje voor de tomeloze inzet van vele betrokkenen om Woerden e.o. een "mooi weekje" te bezorgen, met veel fantastische, vaak gratis, (kinder)activiteiten en prachtige optredens.