Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW- Roodkapje, Veel bezoek, zon en handtekeningen

publicatiedatum: do 17 augustus 2017

Op een zonovergoten Excercitieveld werd er door ruim 3000 bezoekers genoten van Roodkapje de Musical. Nadat de kinderen voor het programma al goed opgewarmd waren met de leukste dansjes, was het dan eindelijk tijd om te beginnen! Er werd heel wat afgelachen op het veld: tot schateren aan toe. Er werd zichtbaar genoten.

 

Stiekem was het soms best wel spannend, vooral de wolven zorgden voor spanning op de vele gezichten. Nadat Tina de Wolf had bedacht dat Gerrit de Wolf op zoek moest naar een ‘lekker stukkie vlees’, was het nog maar de vraag of Roodkapje en haar grootmoeder er goed vanaf zouden komen…..

 

Gelukkig was Gerrit vegetarisch en kon hij Tina ervan overtuigen dat Roodkapje en haar grootmoeder niet opgegeten mochten worden. Eind goed al goed! Of eigenlijk: ze leefden nog lang en gelukkig.

 

 

Na de musical namen alle acteurs uitgebreid de tijd voor het Woerdense publiek. Massaal werden er handtekeningen uitgedeeld en foto’s en selfies gemaakt. Ook was er tijd voor een gezellig praatje met de acteurs. Een zeer geslaagde middag!

 

bekijk de WVW foto's HIER