Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW: line up Dance-Event vrijdag

publicatiedatum: wo 16 augustus 2017

Het Dance Event nadert en eindelijk kan de organisatie van de Woerdense VakantieWeek de volledige line-up bekend maken. Afgelopen zaterdag stonden ze nog als headliner op Dance Valley en a.s. vrijdag staat Blasterjaxx op het Dance Event tijdens de 64e VakantieWeek. Ook Lucas & Steve, Artifact, SEVES en DJ Hardrix zullen vrijdagavond achter de decks plaatsnemen.

 

 

Blasterjaxx bestaat uit het Haagse DJ – en producer duo Thom Jongkind en Idir Makhlaf. Samen produceren ze al jaren stevige big room tracks en genieten wereldwijde bekendheid. Thom is degene die de wereld rondreist om optredens te doen, Idir zit voornamelijk in de studio.

 

Naast verschillende hits en hoge noteringen in de DJ Mag Top 100 runt het duo ook een eigen label: Maxximize Records. Met hun label geven ze zowel de gevestigde namen als jong talent een platform en brengen ze al hun eigen tracks uit op Maxximize Records.

 

Tickets voor het Dance Event zijn in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten slechts € 14,50 inclusief alle fees. Aan de kassa betaal je € 17,50. De kassa’s aan het Exercitieveld zullen, indien er nog kaarten voorradig zijn, om 19.00 uur opengaan. Tickets bestel je hier. via de site van de WVW