Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW: zondagprogramma i.s.m. de kerken

publicatiedatum: za 12 augustus 2017

Morgenmiddag is er een mooi en gevarieerd programma, W-Celebrate, in de Consumptietent. De toegang is gratis en de middag start om 14.30 uur. Deze gezellige middag eindigt om 17.00 uur. De optredens worden aangeboden door de gezamenlijke kerken. Er zal tijdens het programma een collecte gehouden worden. Dit jaar zal er geen avondprogramma zijn.

 

De Zandkunstenaar
Gert van der Vijver ontdekte in 2006 de bewegende kunst met zand. De Zandkunstenaar is bekend van de tv serie ‘De Zandtovenaar’ en geeft veel optredens in binnen- en buitenland. Op 22 april jl. stond De Zandkunstenaar nog voor 11.000 man tijdens de Nederland Zingt Dag. Op zondag 13 augustus verzorgt hij maar liefst drie voorstellingen voor ons op de Woerdense VakantieWeek.

 

Deksels! Theater
Ook zien we vandaag Deksels! Theater, bestaande uit acteur en clown Arthur Pirenne en theaterdocent en clown Jan-Willem Plutschouw. Een clownsduo dat de boel op de kop zet en je opnieuw laat kijken naar het alledaagse. Hun visie: de clown is een onverbeterlijke optimist, die heeft ontdekt dat er in het hier en nu eigenlijk nooit een probleem bestaat. De hilarische situaties die door z’n onbevangenheid ontstaan, zorgen voor een lach op je gezicht. Een bevrijdende lach die het hoofd passeert en rechtstreeks landt in het hart. Het belooft een doldwaze voorstelling te worden voor jong en oud!

 

Cama Parousia band
Ook is er natuurlijk muziek. Dit wordt verzorgd door leden van de Cama Parousia band.

 

Martin Brand
De spreker tijdens W-Celebrate is Martin Brand. Hij zingt, spreekt, schrijft en geeft workshops. Hij valt op door spontane, authentieke en gepassioneerde optredens, en spreekt daarmee jong en oud aan.