Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW: Goud & Fout

publicatiedatum: ma 14 augustus 2017

Op zaterdag 12 augustus gaat het er tijdens Goud & Fout goed fout aan toe op de VakantieWeek. Er zullen twee podia zijn waarbij onvervalste meezingers en jaren negentig muziek de ingrediënten zijn voor een heerlijke avond. Er kan luidruchtig meegezongen worden, en ook de polonaise zal ongetwijfeld weer worden ingezet.

 

Er zullen in totaal maar liefst acht artiesten op het hoofdpodium optreden. Een avond lang de beste Nederlandse artiesten van toen en nu, gepresenteerd door DJ Jarnoo. Wat dacht je van: Frans Duijts, De Lawineboys, John de Bever, Jan & Anny, Anita Meyer, Lee Towers, Wesly Bronkhorst en Vinzzent?

Maar er is meer. Hunker je ook zo naar die goede ouwe tijd uit de jaren 90?  Typische 90’s hits en Happy Hardcore? Dé ultieme flashback naar die goede tijd zonder zorgen? Dan is de consumptietent “the place to be!” De cultklappers van de jaren negentig worden in beeld en geluid verzorgd door 90’s NOW! daarnaast zal er een optreden zijn van de Party Animals.

 

Deze foute avond met een goud randje, mede mogelijk gemaakt door Autocentrum van Vliet, wil je uiteraard niet missen. Het gaat weer een mooi feestje worden.

Zorg dat je erbij bent en koop zo snel mogelijk een felbegeerd kaartje.

Goud & Fout begint om 20.00 uur en kaarten kosten in de voorverkoop slechts € 10,00.

Aan de kassa op de dag van het event betaal je € 13,00.