Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Eerste grote bedrijfsexpositie Kunst.a.d.Rijn.

publicatiedatum: wo 2 augustus 2017

Tussen de meubels van Kooijman Interieurs aan de Touwslagersweg heeft de Woerdense kunstenaar Annemiek Visser haar eerste grote expositie in Woerden. Voor beiden een primeur, want Kooijman is de eerste ondernemer die meedoet met het nieuwe initiatief KUNSTaandenRIJN.Woerden!

 

Eerste grote EXPOSITIE Annemiek Visser


Al op jonge leeftijd volgde Annemiek teken- en schilderlessen bij bekende Woerdense kunstenaars als Henk Schippers en Jan Vermaat. Inmiddels is ze ruim 30 jaar actief als kunstschilder en lid van De Schilderclub Woerden onder leiding van kunstenaar Peter Kempeneers.

 

Haar stijl laat zich niet in snel in een paar woorden vangen, hoewel  ‘veelzijdig en divers‘ nog het meest dichtbij komen. Annemiek werkt de ideeën die in haar gedachten ontstaan graag uit in acryl. Dit zo nu en dan in combinatie met allerlei materialen op doek en dat levert een zeer gevarieerde collectie schilderijen op. Zowel in de onderwerpen als in materialen, kleurpalet en vormen onderzoekt ze veel facetten van het schilderen. Opmerkelijk is de recente serie schilderijen die een combinatie zijn van gemaskerde vrouwfiguren en dieren. Een deel hiervan is te zien bij Kooijman Interieurs.

 

Deze expositie is mogelijk dankzij het nieuwe initiatief “KUNSTaandenRIJN.WOERDEN”, dat  Woerdense beeldende kunstenaars en ondernemers de kans geeft om hun culturele gezicht te laten zien.

 

Beide partijen verbinden zich op vrijwillige basis aan elkaar. Zoals eigenaar John Kooijman zegt: “Kunst is een onderdeel van woongenot en brengt sfeer, dus een mooie aanvulling op onze meubelen.”

 

de expo is te bezoeken tijdens openingtijden van de showroom

deze is open op:

  • Dinsdag       09.30 – 17.30 uur
  • Woensdag   09.30 – 17.30 uur
  • Donderdag  09.30 – 17.30 uur
  • Vrijdag        09.30 – 21.00 uur
  • Zaterdag     09.30 – 17.00 uur