Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Wie is de beste Singer Songwriter?

publicatiedatum: zo 30 juli 2017

Ben jij de nieuwe Nielson of Douwe Bob? Dan zoeken de organisatie jou! De Wisseloord studio’s en de HALL zijn op zoek naar de Beste Singer Songwriter van het Groene Hart. Ze zoeken talentvolle muzikanten, met een mooie en bijzondere stem, die zelf hun liedjes schrijven. Mooi, lief, grappig, vrolijk, up-tempo, pop, jazzy… Alles mag, zolang het maar zelfgeschreven en goed gebracht is. Blijf dicht bij jezelf en verras de jury en het publiek. De prijs: een dag jouw nummer opnemen in de legendarische Wisseloord Studio’s in Hilversum! En de eer natuurlijk!!

 

Ben jij de nieuwe Nielson of Douwe Bob? Dan zoeken we jou! De Wisseloord studio’s en de HALL zijn op zoek naar de Beste Singer Songwriter van het Groene Hart. singer-songwriters gekozen. Zij mogen in de HALL | burgerEI & zakenlui een set van 2 songs spelen. Uit elke groep worden minimaal twee winnaars gekozen, die door mogen naar de finale.


Deze halve finales zijn op dinsdagavond 19 september en dinsdagavond 26 september. De finale is op zaterdag 7 oktober, tijdens het Food Good Festival. De finalisten strijden dan uiteraard om de titel en de prijs.
Het Food Good Festival is een benefiet festival bomvol food, muziek, avontuur en D.I.Y. Op deze dag wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor de LINDA.foundation.

 

De prijs: een dag jouw nummer opnemen in de legendarische Wisseloord Studio’s in Hilversum! En de eer natuurlijk!!
Meer informatie en/of meedoen: https://dehall.nl/bsswvanhetgroenehart/
Toegangsprijzen  Gratis
Website  de HALL - Beste Singer-Songwriter van het Groene Hart