Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW; Dance & DJ'S

publicatiedatum: do 13 juli 2017

Al jaren draaien op het Dance Event van de Woerdense VakantieWeek DJ’s van het hoogste niveau. Wat dacht je van Faithless, Hardwell of Fedde Le Grand? Deze laatste stond vorig jaar nog op het podium. Ook dit jaar presenteren ze weer een aantal top DJ’s. Vanaf 20.00 uur zullen, in willekeurige volgorde, de onderstaande DJ’s draaien:

 

Lucas & Steve
In 2010 hebben ze hun krachten gebundeld en sindsdien maken ze grote indruk. Samen met Sam Feldt maakten ze de hit ‘Summer on you’. Deze song werd niet alleen platina en tientallen miljoenen keer gestreamd op Spotify. Het werd ook bekroond tot Hit van het Jaar 2016. Vereerd zijn we dat Lucas & Steve ook dit jaar weer op de Woerdense VakantieWeek komen draaien.
Artifact
Hij wordt gezien als een van de meest vooruitstrevende en opkomende DJ’s in de Raw Hardstyle scene. Hij begon al op jonge leeftijd met het maken van zijn eigen muziek. Weliswaar op zijn gitaar, maar hierdoor leerde hij veel over het begrijpen en componeren van muziek. Dit werpt inmiddels meer dan zijn vruchten af. Artifact heeft al op heel veel grote festivals zoals Dominator, Defqon.1 en Supremacy gedraaid.
SEVES
De Woerdense DJ en producer SEVES is ook dit jaar weer van de partij. De carrière van deze DJ zit duidelijk in de lift na zijn fantastische performance van vorig jaar.
DJ Hardrix
Ook DJ Hardrix, nog een talent van Woerdense bodem, zal deze avond achter de decks plaatsnemen.
Very Special Surprise Guest DJ
Dit jaar hebben we ook een ‘Very Special Surprise Guest DJ’. Benieuwd wie dit is of zijn?

Het blijft nog even geheim Het betreft hier in ieder geval een DJ die in de bovenste regionen van de DJ Mag Top 100 lijst van de beste DJ’s ter wereld staat.


Tickets voor het Dance Event

Deze zijn in de voorverkoop verkrijgbaar en kosten dan slechts € 14,50 inclusief alle fees. Aan de kassa betaal je € 17,50. De kassa’s aan het Exercitieveld zullen, indien er nog kaarten voorradig zijn, om 19.00 uur opengaan. Let op, het Dance Event is dit jaar op vrijdag.


Uniseco
Het Dance Event wordt ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Uniseco.