Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Wandeling ‘Leven in de polder’

publicatiedatum: ma 31 juli 2017

Op zaterdag 26 augustus organiseert Stichting ‘Leven in de polder’ een unieke wandeling o.l.v. Rob van Hoogdalemdoor de polder langs plekken waar je normaal nooit mag komen. Het inschrijfgeld van tien euro per volwassene en vijf euro per kind is voor Inloophuis ‘Leven met kanker’ in Woerden.

 

Iedereen kan deelnemen aan deze unieke wandeling en bij voorinschrijving krijgen deelnemers een inspiratiewaaier cadeau.
Rob van Hoogdalem van Stichting Leven in de polder heeft een prachtige wandeling van veertien kilometer lang uitgezet. Deze start bij de Milandhof in Zegveld en doet onderweg diverse leuke en informatieve plaatsen aan

Deze prachtige wandeling door natuur en rust is goed aangegeven met bordjes en voor iedere wandelaar goed te doen. Starten met de wandeling kan tussen tien en een uur. Het eindpunt is eveneens bij de  Milandhof in Zegveld.

Wie mee wil wandelen kan zich vooraf inschrijven bij het Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg in Woerden Meer info en inschrijven: www.inloophuislevenmetkanker.nl