Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Fietsen en geld verdienen!

publicatiedatum: wo 7 juni 2017

Op zaterdag 10 juni wordt weer de Rabo fietstocht georganiseerd. Door hieraan deel te nemen kunt u een instelling die u een goed hart toedraagt sponsoren. Natuurlijk mag u zelf weten waar u voor kiest. Deelname is gratis, u kunt op de dag zelf beslissen of en welke afstand u fietst. Dus geld verdienen voor een goed doel of eigen club terwijl u fietst

 


Info van de Rabobank
Beste fietser,
Leuk dat u alweer aan de Rabo Fietstocht denkt! Natuurlijk organiseren wij deze ook dit jaar weer en wel op zaterdag 10 juni.
Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert Rabobank Rijn en Veenstromen de Rabo Fietstocht. Fiets gezellig met ons mee en spek de clubkas van een vereniging, stichting of school naar keuze! Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart.

 

Voor iedereen die de tocht heeft uitgereden, schenkt de Rabobank een vast bedrag: 10 euro (12 km), 20 euro (30 km) en 30 euro (100 km) aan een lokale vereniging, stichting of school naar keuze. Tot een maximum van 1500 euro.

 

Startplaatsen.
Er kan gestart worden vanaf de drie kantoren in Woerden, Bodegraven en Mijdrecht. Maar ook op het Kerkplein in Kockengen en bij Gasterij De Milandhof in Zegveld. Onderweg hebben de deelnemers de gelegenheid om een kop koffie te drinken en allerlei lekkers te nuttigen bij lokale ondernemers die hun bedrijf of horecagelegenheid openstellen.


Een heerlijk dagje fietsen, een kopje koffie bij de start en tegelijk geld verdienen voor uw vereniging, stichting of school: Dat is de Rabo Fietstocht.