Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Rabo Fietstocht, fietsen voor je club.

publicatiedatum: za 27 mei 2017

Zaterdag 10 juni 2017 is de Rabo Fietstocht. Fietst u ook gezellig mee? Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan een deelnemende vereniging, stichting of school. aanmelden voor 31/5

 

Deelnemerslijst
Aanmelden als fietser is niet nodig. U kunt deze dag gewoon komen fietsen. Alleen verenigingen, stichtingen en scholen uit de regio die hun kas willen spekken, moeten zich aanmelden, zodat ze op de deelnemerslijst komen te staan waarvoor gefietst kan worden.
 
In 2017 hoger bedrag per kilometer
12 kilometer fietsen levert een bedrag op van € 10, 30 kilometer fietsen € 20 en 100 kilometer fietsen zelfs € 30. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door twee maal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van € 20! Tot een maximum van 1500 euro!
 
Startpunten en stempelkaarten

Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht, Woerden, Zegveld, Bodegraven en Kockengen. U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waarvoor u fietst. Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart, met de benodigde stempels, in. Het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd aan een vereniging, stichting of school naar keuze bedraagt € 1500. Het is dus belangrijk om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren. Vrienden, familie, buren, kennissen, iedereen is welkom!
 
Samenwerking
In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC De Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De Verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.
 
Lokale ondernemers

Er kan gestart worden vanaf de drie kantoren in Woerden, Bodegraven en Mijdrecht. Maar ook op het Kerkplein in Kockengen en bij Gasterij De Milandhof in Zegveld. Onderweg hebben de deelnemers de gelegenheid om een kop koffie te drinken en allerlei lekkers te nuttigen bij lokale ondernemers die hun bedrijf of horecagelegenheid openstellen.

Heeft u er al zin in?
Fiets dan gezellig met ons mee! Een heerlijk dagje fietsen, een kopje koffie bij de start en tegelijk geld verdienen voor uw vereniging, stichting of school: Dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee? 
 
Schrijf uw vereniging, stichting of school nuin en start met promotie!

Klik op ‘Registreren’ om aan te melden voor het event. Aanmelden is mogelijk tot en met 31-5-2017

Registreren