Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Het Klooster Cursusaanbod 2017-2018

publicatiedatum: wo 24 mei 2017

Een cursus in Het Klooster volgen, dat is: tijd voor jezelf, dicht bij huis, doen wat je leuk vindt, samenwerken, nieuwe mensen leren kennen, een boost voor je zelfvertrouwen en vooral ook gewoon hartstikke leuk. Het Klooster biedt cursussen aan in de disciplines muziek, dans en theater voor alle leeftijden.

 

De jongste cursist was afgelopen seizoen nog maar een jaar oud en de oudste ver boven de 70. Leeftijd hoeft dus geen enkele belemmering te vormen en gebrek aan ervaring ook niet. De ervaren docenten van Het Klooster leren je alles. 

 

Nieuw dit seizoen
Naast de bestaande cursussen in muziek, dans, theater en musical zijn er voor iedere leeftijdscategorie ook een groot aantal nieuwe cursussen ontwikkeld. Zo zijn er de nieuwe cursussen elektronica en muziek: ‘Muziek maken op je iPad’ en ‘Muziekproductie’. De Popzolder biedt nieuw aanbod met ‘Band & Les’, daarin krijg je de ene week bandles en de andere week instrumentale les of zangles.

 

Er start een ‘Klassiek Ballet EXTRA’ cursus, een combinatie van les op spitzen en het maken van een kleine dansproductie. Voor jongeren is er de ‘Theaterproductiecursus 15+ SPECIAAL’ . Jongeren vanaf 15 jaar maken daarin een eigen voorstelling, gebaseerd op wat er zich in de Tweede Wereldoorlog in Woerden heeft afgespeeld, met een uitvoering op 4 mei.

 

Voor volwassenen start er een nieuwe cursus ‘Improvisatietheater’. Dit is slechts een kleine greep uit het hele aanbod.

 

Kijk voor het volledige cursusaanbod en het inschrijven voor de cursussen op Kloosterwoerden.nl of bel op werkdagen tussen 9.00 -  17.00 uur met (0348) 423066.