Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

TIP & Groene Hart Infowinkel

publicatiedatum: vr 5 mei 2017

De TIP het Toeristisch Informatie Punt, opvolger van het VVV (toen ook de regiobibliotheek) gaat weer verhuizen. Na de achterstraat, de molenschuur, de bibliotheek, het Stadsmuseum, en opnieuw de bibliotheek gaat het nu deel uitmaken van "de kaasexperience" in het nog te openen Kaasmuseum. De groene hart infowinkel gaat gewoon door met streekinformatie en streekproducten.

 

Begin mei vertrekt het TIP Woerden dus na krap 1,5 jaar, (weer) uit de Regiobibliotheek en gaat de Kaasexperience als onderdeel van het Kaasmuseum. Dat opent op 20 mei.

De winkel in de bibliotheek zal dan voortgezet worden als Groene Hart Infowinkel, waar streekproducten en informatie over Woerden en het Groene Hart verkrijgbaar zijn. Ook blijven de VVV-bonnen te koop in de winkel.

 

 


Voor touristen en mensen uit Woerden en omgeving verandert er weinig, volgens "het Groen Hart" al zal de nadruk meer komen te liggen op streekproducten, ook het vertrouwde gezicht van de winkel blijft Mariƫtte Kooijman, de coƶrdinator van de Groene Hart Infowinkel.

 

 

 

Maar toch vragen wij ons toch af; waar je nu straks moet zijn voor welke soort informatie? welke folder komt waar komt te liggen? en hoe beantwoord ik de vraag van een tourist "can you tell me the way too the VVV Woerden please?"