Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW; Boef naar FRESH!

publicatiedatum: za 13 mei 2017

Je kunt niet meer om Boef heen. De vlogger en rapper plaatste eind vorige maand zijn debuutalbum Slaaptekort online, en domineert sindsdien alle hitlijsten. Zijn single “Salam” stond binnen een dag op nummer één op Spotify. Hiermee verbrak hij records van o.a. Ed Sheeran, en Drake.

 

Daarnaast werd de clip van “Habiba” in minder dan een uur tijd 100.000 keer gestreamd. We hebben hier te maken met een nieuwe superster in Nederland.


FRESH!
Trots is de Woerdense VakantieWeek dan ook dat zij Boef mogen toevoegen aan de line up van FRESH! Het event, dat ook dit jaar weer mogelijk gemaakt wordt door de Jumbo, is al toe aan zijn vierde editie.
Rick de Wit, lid van de commissie Dagprogrammering, is bijzonder in zijn nopjes met de komst van Boef. “Je hoopt natuurlijk een top Urban artiest naar de VakantieWeek te kunnen halen. Maar dat het gelukt is om Boef aan de line up toe te voegen, dat had ik echt niet verwacht,” aldus een uiterst contente Rick de Wit.
Freddy Moreira & DJ Dennis Strop


Naast Boef zullen er ook optredens zijn van Freddy Moreira en DJ Dennis Strop.

Freddy Moreira zal met zijn vlotte mix van eclectische house, caribbean en urban sounds ervoor zorgen dat het moeilijk zal zijn om stil te blijven staan.

Daarnaast zal de Woerdense DJ Dennis Strop net als vorig jaar het Exercitieveld warmdraaien. Dit doet hij overigens dit jaar al vanaf 13.30 uur.

 

Bron website WVW