Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

WVW; Roodkapje de Musical.

publicatiedatum: zo 14 mei 2017

Na het succes van de musicals Sneeuwwitje en Rapunzel komt de Woerdense VakantieWeek dit jaar op 14 augustus (kidsmiddag) met de betoverende familievoorstelling: Roodkapje De Musical. Deze zal opnieuw vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen. Roodkapje worden gespeeld door Maud Mulder belaagd door Michael van Hoorne die de rol van Vegetarische wolf speelt.

 

Samen met zijn gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) staan ze garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.


Voorzien van een volledig nieuw decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezing liedjes, is Roodkapje De Musical dé familievoorstelling die je niet mag missen! Aansluitend aan de voorstelling is er een Meet & Greet met de hoofdrolspelers.


Roodkapje de Musical
De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken.
Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is.

Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt?

En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Hier kom je achter als je 14 augustus naar de 64e VakantieWeek komt.

 

bron WVW