Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

KunstPark 2017 - inschrijving geopend!!

publicatiedatum: do 4 mei 2017

Schrijf je snel in voor een kraam of meld je aan voor een voorstelling Op zondag 27 augustus 2017 zal het WestdamPark in Woerden weer zinderen van muzikaliteit, creativiteit en gezelligheid. Want naast het Akoestival is er dit jaar voor de 6e keer het KunstPark. KunstPark (van 13:00 tot 17:00) staat voor dé Woerdense kunst-, cultuur& lifestyle markt, waar je zelfgemaakte producten mag tentoonstellen en verkopen.

 

Vorig jaar was het festival wederom een denderend succes.

Het bleek opnieuw dat deze twee festiviteiten elkaar goed aanvullen en versterken.Naast kunst bekijken kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor kinderen. Je kunt tijdens Kunstpark niet alleen je kunst of zelfgemaakte producten verkopen.

Ook dans-, toneel-, of leesclubs zijn van harte welkom op op originele wijze hun activiteiten te promoten. Verder kun je tijdens Kunstpark ook goed de aandacht vestigen op jouw cultureel evenement. In overleg wordt bepaald of dit binnen het concept van het KunstPark past.We gaan weer voor een gevarieerd aanbod: sieraden, fotografie, schilderkunst, beeldhouwen, 3D, boeken en poëzie, textiel, keramiek, actionpainting, recyclekunst etc.

 

De kosten voor een kraam van 4 meter op KunstPark zijn € 20,- voor inwoners van de gemeente Woerden. Voor overige deelnemers geldt een tarief van 40 euro per kraam. Het is ook mogelijk een halve kraam te huren (20 euro of 10 als je uit Woerden komt).

 

Interesse? 
Schrijf je in via het inschrijfformulier.

  • Aanmelden voor kraam kan tot 1 augustus.
  • Aanmelden voor een optreden kan tot 25 mei.

Onderaan deze mail tref je ook de voorwaarden voor inschrijving aan.
Wees er op tijd bij. Vol = vol.

Met hartelijke groet,
Het Kunstpark Team

 

P.S.  Wil je niet zelf met een kraam staan, maar vind je het leuk om als vrijwilliger te helpen?

Stuur dan  een mail naar ons toe