Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Nachtsessie met Annelie de Vries & Soos

publicatiedatum: ma 6 maart 2017

Op vrijdag 17 maart organiseren wij de derde editie van NachtSessies in een prachtige locatie aan de Jan de Bakkerstraat. De Lutherse kerk (Woerden) is het decor van deze bijzondere derde editie waar de piano centraal staat. Voor de derde editie hebben organisatoren bijzondere gasten uitgenodigd.

 

NachtSessies brengt muziek op de mooiste plekken van Woerden.

Een artiest met zijn/haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Genieten zonder ruis van geklets of telefoons. Echt luisteren en genieten van het moment. Wegdromen bij de artiest die zijn ziel bloot legt en bereid is om persoonlijke verhalen te delen met een grote groep 'vreemden'.

 

∆ Annelie de Vries

Afgelopen zomer werkte ze in korte tijd aan zo veel eigen composities dat ze sterk de behoefte voelde om een album te maken. Je kent haar wellicht als toetsenist bij Eefje de Visser. Ze werkt nu aan een album met verstilde, minimalistische pianostukken en nam dit op in haar eigen huis. Dromerig en melancholisch van aard, zoals zij zelf zegt.

Haar debuutalbum zal in het voorjaar van 2017 verschijnen.

 

∆ Soos

De band SOOS is de winnaar van de Grote Prijs van Leidsche Rijn en timmert hard aan de weg. Ze namen een drietal nummers op, volgden een bandcoachtraject bij Popsport en traden op in EKKO, de hal van TivoliVredenburg en op Paazotod Young Rock. Ze zingen Nederlandstalige nummers die doen denken aan Spinvis, Eefje de Visser en Wende Snijders.

SOOS is de band van Doris Vervuurt, Mees Vervuurt, Bas van der Boom en Joachim Grevelink.

-----
De deuren van de Lutherse Kerk gaan om 20:30 uur open en de avond is om 22:30 uur afgelopen. Het optreden is gratis toegankelijk maar wij vragen de bezoekers aan het einde van het optreden een mooi bedrag achter te laten. Dit bedrag komt ten goede aan de artiesten en volgende editie.