Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

"Spetterend" Straatfestival

publicatiedatum: wo 29 juni 2016

Het 31e Straattheaterfestival in Woerden is weer voorbij. Hoewel bij de opening het weer er goed uitzag moest het publiek later in de middag wat regen doorstaan. Ondanks dat konden de artiesten op veel aandacht rekenen. Hans Pieters bekeek artiesten en publiek en maakte mooie foto's van dit evenement.

 

(Hans Pieters: ) Vanaf de Parade rond 12:00u door het centrum tot het laatste half uur liet de zon zich helaas niet zien, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle ruim 30 artiesten zetten hun beste beentje voor en gaven ruim 60 optredens. Van steltlopers tot Aliens, van mime tot acrobatiek, alles kwam (bijna letterlijk) voorbij. Voor een aantal deelnemers was de helling van de Visbrug iets teveel van het goede, maar omstanders boden de helpende hand om dat probleem snel op te lossen!

De 31ste editie was niet de aflevering met het mooiste weer, maar de programmering was weer grandioos.

Bekijk de vele mooie close-ups en leuke plaatjes van de optredende artiesten en hun publiek

 

Naar verwachting wordt het volgende Straattheaterfestival gehouden op zaterdag 24 juni 2017.

 

uit nieuwsbrief

De 31ste editie van het Woerdense Straattheaterfestival was weer een feest. Goede optredens en heel veel blije gezichten. Het publiek trok zaterdag 25 juni 2016 massaal naar de binnenstad van Woerden.

Wij zijn trots op deze geslaagde 31ste editie. De Rosetta’s, het prettig gestoorde trio in het roze, hebben tussen de middag
alle bewoners van Careyn Weddesteyn verrast. Dit was ook een groot succes.