Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Schilderijen Magenta

ma 3 augustus 2020 t/m zo 27 september 2020

Schilderijen Magenta

 

Tot 28 september is in Bibliotheek Woerden een keur aan schilderijen te zien onder de noemer "Magenta", samengesteld door leden van Kunstkring Woerden.

In de expositie Magenta is een grote diversiteit aan schilderijen te zien. Zoals een landschap in tere kleuren van Lia Blok, in abstractie van Henny van den Bosch en een compositie van een landschapsbeeld van Jacoba Herben. Niet alleen landschappen, ook portretten zijn in diversiteit aanwezig. Zoals de expressieve kop van Lydia Baarda, de dromerige meisjes van Ria Blom tot het  Marlene Dumas-achtige portret door Anna Brandenburg.

 

Daarnaast zijn schilderijen te zien als een primitief/realistisch schilderij van de heksenwaag in Oudewater (van Joop Hagoort), Zondags Ontbijtje in realistische stijl van Hannie Timmerman en Wim Schutte met een abstract in Cobra-achtige stijl.

 

Leden van de Kunstkring Woerden schilderen onder begeleiding van Roel van der Bijl.

Deze veelkleurige en diverse tentoonstelling is nog te zien tot 28 september, tijdens openingstijden, in Bibliotheek Woerden.


Locatie

Bibliotheek HGH Woerden
Biblitheek

Over Bibliotheek HGH Woerden

Meer informatie over Bibliotheek HGH Woerden vindt u in de cultuurmap: Bibliotheek HGH Woerden
Bezoekadres: Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden
Contact: Klantenservice Bibliotheek het Groene Hart | tel: 0348-418354 | e-mail: klantenservice@regiobibliotheekhetgroenehart.nl