Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Uitgesteld: Rijnkunstprijs 2020- Camouflage

di 3 maart 2020 t/m za 28 maart 2020

Camouflage

Ook dit jaar kunnen bezoekers aan de Bibliotheek Woerden hun stem uitbrengen op één van de inzendingen voor de RijnKUNSTprijs en bepalen wie de publieksprijs gaat winnen.

 

Met de inzendingen van maar liefst 27deelnemers belooft het een fraaie expositie te worden. Dit jaar is het thema "Camouflage", uitgevoerd in 2D of 3D.


Voor de vakprijs zijn de inzendingen beoordeeld door een professionele jury. De leden van de jury zijn: Karel van den Bosch (cultuurlokaal), Sietse Goverts (kunstenaar), Karin Vredenbregt (kunstenaar) en Teatske de Jong (stadsmuseum).

 

De publieksprijs gaat naar degene met de meeste stemmen vanuit de bezoekers van Bibliotheek Woerden. Van 3 t/m 20 maart kan bij de expositie een stem worden uitgebracht op het favoriete kunstwerk. Kijk op de site van de BieB of/wanneer deze open is!

 

Prijsuitreiking is tijdelijk uitgesteld i.v.m. Caronavirus, u hoort t.z.t. nieuwe datum.

De prijsuitreiking vindt plaats in Bibliotheek Woerden op 21 maart, tussen 14.00 en 16.00 uur. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn (aanmelden niet nodig, toegang gratis). De prijswinnaars krijgen een trofee. Deze prijs wordt aangeboden door AFA B.V. Maatwerk in Metaal, vanwege het 25-jarige bestaan.
KUNSTaandenRIJN Woerden

 

KUNSTaandenRIJN Woerden is een platform voor alle Woerdenaren die kunst beoefenen. Een stichting die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Zij organiseren o.a. de jaarlijkse RijnKUNSTprijs, zesmaal per jaar een KUNSTKafé, exposities bij bedrijven en kortlopende cursussen.

 

Maandelijks verschijnt een nieuwsbrief over de beeldende kunst in Woerden en omgeving.


Locatie

KUNSTaandenRIJN
bibliotheek HGH Meulmansweg Woerden

Over KUNSTaandenRIJN

Meer informatie over KUNSTaandenRIJN vindt u in de cultuurmap: KUNSTaandenRIJN
Contact: Elly Waterman | tel: 06 290 761 60 | e-mail: kunstaandenrijn.woerden@gmail.com