Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Reinaerde Digiteam Woerden

za 1 juni 2019 t/m ma 22 juli 2019

ot 22 juli zijn in Bibliotheek Woerden werken te zien gemaakt door medewerkers van het Reinaerde Digiteam.


Reinaerde Digiteam Woerden is een werk- en dag besteding voor mensen een licht verstandelijke of lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. Op Reinaerde Digiteam Woerden gaat men uit van de mogelijkheden en sterke punten van de medewerker. De medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden werken met de computer. Er wordt gewerkt met de programma’s Photoshop en InDesign. Drukwerk wordt ontworpen in opdracht. Verder zijn er medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het digitaliseren van videobanden, foto’s en dia's. Ook houden zij zich bezig met het opzetten en onderhouden van de webwinkel van Reinaerde: www.eerlijkcadeau.nl.
Daarnaast zijn er medewerkers die ondersteunende diensten uitvoeren. Gasten ontvangen, de telefoon beantwoorden, bij de administratie (werken met word, mail, kopieerwerk) en bij de facilitaire dienst (koffie/thee zetten, licht huishoudelijk werk).
De kunstwerken die hier geëxposeerd worden zijn digitaal ontworpen door meerdere medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden.


Locatie

Bibliotheek HGH Woerden
bibliotheek Meulmansweg 27 Woerden

Over Bibliotheek HGH Woerden

Meer informatie over Bibliotheek HGH Woerden vindt u in de cultuurmap: Bibliotheek HGH Woerden
Bezoekadres: Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden
Contact: Klantenservice Bibliotheek het Groene Hart | tel: 0348-418354 | e-mail: klantenservice@regiobibliotheekhetgroenehart.nl