Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Voor elk wat wils"

do 13 juni 2019 t/m ma 26 augustus 2019

Een 50-tal portretten, landschappen, modelstudies, stillevens en bloemschilderijen van vier leden van de jubilerende Kunstkring Woerden zijn tot 26 augustus 2019 te zien in Bibliotheek Woerden.

 

Gezegend

Ria Blom toont onder meer kleurrijke serie portretten waaronder die van de schrijvers Anne Frank, Paul van Loon en Abdelkader Benali. Voor het schilderij 'Liefdevol' met de afbeelding van schrijver Abdelkader Benali en zijn kat, vroeg Ria toestemming aan fotograaf en meervoudig prijswinnaar Karoly Effenberger, waarop deze reageerde met: 'Je hebt een prachtig schilderij gemaakt, mijn complimenten. Ik zie het als een mooie eer dat mijn foto als inspiratie heeft mogen dienen. Mijn zegen heb je dus.'


Vakantiegevoel
Henk Eijlers liet zich inspireren door de natuur en toont een serie kleurrijke, geabstraheerde landschappen waaronder een dorpsgezicht in Kamerik, maar ook enkele karakteristieke portretten.
Een mooie afwisseling vormen de haan, de reuzenpaprika, opgehangen kleding en andere stillevens van de vlotte hand van Hannah Neijssel.
Je waant je op vakantie bij de prachtige landschappen, in de nabije natuur van Haarzuilens en landgoed Linschoten tot in Normandiƫ, met vlotte penseelstreken geschilderd door Iman Vroman.

 

Meer over de schilderijen en kunstenaars: www.kunstkringwoerden.nl of een e-mail naar de voorzitter: theo.aarsen@ziggo.nl.


Locatie

Bibliotheek HGH Woerden
bibliotheek Meulmansweg 27 Woerden

Over Bibliotheek HGH Woerden

Meer informatie over Bibliotheek HGH Woerden vindt u in de cultuurmap: Bibliotheek HGH Woerden
Bezoekadres: Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden
Contact: Klantenservice Bibliotheek het Groene Hart | tel: 0348-418354 | e-mail: klantenservice@regiobibliotheekhetgroenehart.nl