Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Hans Goslinga - schilderijen

vr 11 mei 2018 t/m di 31 juli 2018

EXPOSITIE HANS GOSLINGA IN DE HALL

In de maanden mei, juni en juli zijn in De HALL in Woerden 14 schilderijen van de hand van de Woerdense beeldend kunstenaar Hans Goslinga te zien.

Hans Goslinga is een ‘Chasseur d’image’ (een beeldenzoeker), iemand die in zijn eigen omgeving en tijdens zijn reizen zijn omgeving nauwkeurig observeert en noteert. Uit die notitie ontstaat uiteindelijk zijn werk. Hij heeft soms heel weinig elementen nodig om te komen tot een beeld dat gemakkelijk op het netvlies blijft hangen. Het geeft zijn werk een kracht die ‘stilzwijgend’ sprekende is.


De beschermende werking van bomen in een weids landschap en het zacht ritselen van Spaanse  populieren, nachtlicht en landschappen van bovenaf, getuigen daarvan.
Uitgangspunt in zijn werk is het overbrengen van een plek, gebeurtenis of een toevallige ontmoeting.

 

Deze expositie is mogelijk dankzij KUNSTaandenRIJN Woerden, dat  Woerdense beeldende kunstenaars en ondernemers de kans geeft om hun culturele gezicht te laten zien.

Beide partijen verbinden zich op vrijwillige basis aan elkaar. Deze verbintenis tussen De HALL en KUNSTaandenRIJN is tot stand gekomen op de Beursvloer in 2017.

 

Contact met Hans Goslinga

www.hgoslinga.exto.nl


Locatie

a: algemeen Beeldende kunst
De HALL | burgerEI & zakenlui Korenmolenlaan 4 3447 GG Woerden

Over a: algemeen Beeldende kunst

Meer informatie over a: algemeen Beeldende kunst vindt u in de cultuurmap: a: algemeen Beeldende kunst