Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

stilte, bezinning en goede gesprekken

za 21 mei 2022

Brediusparkwandeling: stilte, bezinning en goede gesprekken

Even tijd voor jezelf op een zaterdagochtend! Je terugtrekken om even afstand te nemen van waar je mee bezig bent. De stilte opzoeken in de natuur. Tijd voor vragen die naar boven komen. Na een inspirerende inleiding in het Brediushonk, zoeke we de stilte in de natuur op. In het Brediuspark gaan we ongeveer anderhalf uur wandelen. Soms alleen in stilte, soms in gesprek met andere deelnemers. Al wandelend staan we stil bij ons leven nu. Dat doen we aan de hand van een aantal tekstjes, die tijdens de wandeling uitgereikt worden. Tot slot sluiten we de ochtend gezamenlijk af onder het genot van een kopje koffie/thee in het Brediushonk. De wandeling staat onder deskundige leiding van gesprekstherapeute Carla Post en theoloog en gespreksbegeleider Pieter van Lier.

 


lezing en excursie van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 22,00
docenten: Dhr. P.J.M. (Pieter) van Lier, Mw. C.J.J.M.N. (Carla) Post
Tijd 10:00 - 12:30
Locatie: Het Brediushonk (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving

P.J.M. (Pieter) van Lier
Pieter van Lier is afgestudeerd theoloog en intervisiebegeleider bij het ministerie van Defensie. Hij was verbonden aan het Titus Brandsma Lyceum in Oss als docent, leerlingenmentor en faalangstbegeleider. Daarnaast was hij werkzaam als Luchtmacht-aalmoezenier bij het Ministerie van Defensie.

C.J.J.M.N. (Carla) Post
Carla Post is agogisch theoloog en gesprekstherapeut. Zij is tevens acupuncturist en gesprekstrainer. Zij geeft workshops en trainingen op het gebied van communicatie. Zij was verbonden aan het College De Klop en het Gerrit Rietveld College in Utrecht als docent, maar ook als vertrouwenspersoon, personeel- en leerlingenbegeleider en pedagogisch/didactisch opleider.


Locatie

Volksuniversiteit Het Groene Hart
Het Brediushonk Kievitstraat 40 3443 BG Woerden

Over Volksuniversiteit Het Groene Hart

Meer informatie over Volksuniversiteit Het Groene Hart vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Het Groene Hart
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77 (Het Klooster, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 420 662 | e-mail: info@vuhetgroenehart.nl