Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Blog schrijven

di 18 januari 2022

Blog schrijven

Bloggen... het is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Waarom zou je een blog schrijven? Wat en wie wil je er mee bereiken? Levert een blog wat op? En misschien wel het belangrijkste, hoe schrijf je een blog die aanspreekt bij een groot publiek? Een blog kan een persoonlijke inhoud hebben maar ook een specifieke focus, zoals mode, techniek, kunst of reizen. Met een blog laat je zien dat jij de expert bent op jouw vakgebied. Je wordt zichtbaar voor je publiek.

 

In deze workshop leer je hoe je in korte tijd een blog schrijft die zelfs viraal kan gaan! Je leert welke titels je maakt zodat mensen verder willen lezen, hoe je storytelling kunt inzetten en welke andere schrijftechnieken er zijn om een goede blog te schrijven. Daarnaast leer je ook de geheimen van een goede oproep tot actie, waarmee je de lezer ook echt iets kunt laten doen op je site of platform.

Een blog is een vorm van expressie, om de passie voor een onderwerp te delen, of om jezelf te profileren en te presenteren waardoor je diensten of producten verkoopt. Hoe dan ook een goede blog begint bij het volgen van deze workshop! Leer bloggen!

 

 

  • 4 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
  • Prijs: € 72,00
  • Mw. M.M. (Martha) Pelkman
  • Deze cursus wordt klassikaal op locatie gegeven, echter als i.v.m. de corona-crisis les geven op locatie niet verantwoord is, dan worden de lessen via ZOOM gegeven. U ontvangt van de docent een link voor deelname aan de cursus. Deze lessen kunt u dan zowel op PC, laptop, tablet als smartphone volgen.


Inschrijving geopend >

M.M. (Martha) Pelkman
Martha Pelkman is zelfstandig ondernemer, blogt al sinds 2011 en maakt sinds 2014 websites in WordPress. Haar achtergrond als docent Nederlands geeft haar net dat beetje extra, waardoor zij ook veel kan vertellen over de vindbaarheid van teksten.


Locatie

Volksuniversiteit Het Groene Hart
mbo Rijnland Polanerbaan 15 Woerden

Over Volksuniversiteit Het Groene Hart

Meer informatie over Volksuniversiteit Het Groene Hart vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Het Groene Hart
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77 (Het Klooster, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 420 662 | e-mail: info@vuhetgroenehart.nl