Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Food photograpghy & food styling

vr 26 november 2021

Food photograpghy & food styling
Style en fotografeer gerechten bij de Workshop Factory, Woerden

Heb je altijd al willen leren hoe je zelf de mooiste food photography maakt zoals je die je elke dag op Instagram en Pinterest ziet? Dan is dit je kans om het van een echte professional te leren. Je leert niet alleen hoe het gerecht te fotograferen maar ook hoe het te stylen voor de mooiste foto.

 

Tijdens de workshop Food Photography & Foodstyling krijg je veel tips en leer je de technieken die nodig zijn om die heerlijk uitziende foto voor je blog of Instagram te maken met je mobiele telefoon.

We leren hoe je je eten er heerlijk uit kunt laten zien, wat de beste belichting is en wat de beste props zijn om te gebruiken. Na een korte (maar leuke) kookworkshop ga je je eigen gerecht stylen en fotograferen met je mobiele telefoon! Daarna gaan we gezellig met z'n allen eten!

 

Deze workshop wordt gegeven door Vickie de Beer. Vickie is al meer dan 20 jaar food editor en stylist voor tal van tijdschriften. Ze is momenteel food editor voor Lose it! magazine en heeft 7 kookboeken geschreven en gestyled. Vickie heeft foodstyling gedaan voor vele internationale foodklanten zoals McCain's en Unilever.

 

Let op! Deze workshop wordt voornamelijk in het Engels gegeven want Vicky komt uit Zuid-Afrika en is de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig.Duur: 3,5 uur
Prijs: € 55,00

inclusief de kookworkshop en de food photography workshop, een welkomstdrankje, koffie en thee

Minimaal 6 personen


Locatie

Workshop Factory
Workshop Factory Touwslagersweg 12a-11 3449 HX Woerden

Over Workshop Factory

Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop Factory
Bezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu