Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Workshops schilderen op doek/servies

vr 27 november 2020

SCHILDERWORKSHOP
 

Vrijdag 27 november 2020 19.00 uur: Nog één inschrijfavondje voor de feestdagen!

Meld je aan en laat ons weten of je wilt schilderen op doek, servies of met mozaiek aan de slag wilt gaan.

 

Wil je creatief aan de slag met verf, kwasten, spons paletmes en/of vingers om jouw idee om te zetten naar een eigen schilderij? Als je graag wilt schilderen, vinden wij het leuk jou te helpen ervaren dat je het kunt! Wij geven je de  beleving dat schilderen leuk kan zijn en ontspanning kan geven.

Ervaring voor de schilder workshop is zeker niet nodig. Het gaat om het uitproberen van je creativiteit en om vervolgens te ontdekken dat je meer kan dan je denkt en weet van jezelf!


De nadruk ligt dus niet op techniek. Het gaat erom dat je plezier hebt in het schilderen en wij helpen  je daar graag bij!  Je kan zelf kiezen voor je eigen  thema : Abstract, dieren, bloemen, dikke dames, de elementen ( water, lucht, aarde en vuur), Boeddha een landschap noem maar op! In de studio  is een inspiratieboek aanwezig maar je kan ook je eigen foto/idee meenemen. De schilder workshop is laagdrempelig en leuk en gezellig om te doen.

Reken maar dat je naar huis gaat met een verbluffend resultaat!


Prijzen

  • Workshop Basic

Dit is een goede workshop om voor het eerst kennis te maken met schilderen. Je werkt op een doek van 50×50 cm, duur ± 3-4 uur Prijs: 50 Euro

  • Workshop Plus

Al eerder geschilderd of wil je liever een groter formaat schilderij? Je werkt op een doek van 80×100 cm, duur ± 6-7 uur (verdeeld over twee dagdelen) Prijs: 100 Euro.

Wil je op een ander formaat werken vb: een vierkant doek van 100×100 of een langwerpig doek van 120×60 cm, kan dat natuurlijk in overleg.


Open workshop

Als je met een klein groepje bent of alleen of met een vriend(in) bent, kan je meedoen met een open workshop. Op deze data verzorgen we diverse workshops en kan je gewoon gezellig aanschuiven. Stuur ons een mailtje (info@studio-136.nl) en laat ons weten aan welke workshop je wilt deelnemen.

 

Een keer in de maand plannen we met de Studio een open inloop workshop. Dit is meestal op een avond of een zaterdagmiddag.

 


Locatie

Studio 136
Barboutswaarder 136, 3449HR Woerden.

Over Studio 136

Meer informatie over Studio 136 vindt u in de cultuurmap: Studio 136
Bezoekadres: Barboutswaarder 136, 3449HR Woerden.
Contact: tel: 06 25542541 | e-mail: info@studio-136.nl