Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Vegan cooking: rich vegan curry

zo 15 november 2020

Vegan cooking: rich vegan curry

Rich vegan curry!

Nieuwsgierig naar de veganistische keuken maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Goed nieuws! Vegan cooking hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Ervaar het zelf tijdens onze veganistische kookworkshops. Vega goeroe Elvira Meijer van Cook-a-Ratsja leert je een aantal vegan recepten waarmee je thuis gemakkelijk kunt variëren. Leuk voor een verjaardagsfeest of vrijgezellenfeest

 

Spice up deze avond met een smakelijke vegan curry kookworkshop!

We starten met een spannende linzensoep. Vervolgens maken we een rijk gevulde curry met verse groenten (uit eigen tuin), saffraanrijst, samosa’s, aardappelkoekjes en natuurlijk papadums.

 

Begeleiding

Deze workshop wordt gegeven door Elvira Meijer van Cook-a-Ratsja. Elvira besloot in 2018 om, na 19 jaar vegetariër te zijn geweest, veganistisch te gaan eten. Dat betekende een zoektocht in de supermarkt, geen tot weinig keuze in reguliere restaurants en aan vrienden en kennissen moeten uitleggen wat je nou wel en niet eet.

 

Tijdens haar workshops wil ze mensen graag laten ervaren dat het maken van een gezonde plantaardige maaltijd helemaal niet moeilijk hoeft te zijn of veel tijd hoeft te kosten. Met haar  workshops wil ze graag mensen inspireren die net veganistisch zijn gaan eten, gewoon minder dierlijke producten willen gaan nuttigen of willen leren koken voor veganistische vrienden en gasten.

Een groot deel van de groenten verbouwt ze zelf in een biologische kas en waar mogelijk gebruikt ze deze producten ook voor de workshops.

  • Zondag 15 november
  • 16:00 - 19:30
  • Prijs: € 45,00 Inclusief welkomstrdrankje, koffie, thee en de recepten
  • Minimaal 6 personen
  • Inschrijven

Locatie

Workshop Factory
Touwslagersweg 12a-11 3449 HX Woerden

Over Workshop Factory

Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop Factory
Bezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu