Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Voorjaarsbloemstuk maken

do 28 maart 2019

Voorjaarsbloemstuk

Haal het voorjaar in huis door een mooi bloemstuk te creëren in jouw eigen stijl! Je gaat werken met natuurlijke materialen die passen bij het seizoen, zoals voorjaarstakken, witte druifjes en hyacintenbollen. Ook kun je nog mos en diverse bloemen in witte en groene tinten toevoegen voor een prachtig geheel.
De foto geeft de sfeer van het bloemstuk weer. Afhankelijk van de verkrijgbaarheid van het materiaal in het seizoen kan het gemaakte bloemstuk er iets anders uitzien.

1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 25,00 plus € 23,50 materiaalkosten* te betalen tijdens de workshop.Mee te brengen door cursist: mesje en een snoeischaar.

* Materiaalkosten voor bloembolletjes, mos, bloemen, oasis, onderbord, takken, krammenen draad bedragen 23,50 euro. Dit bedrag dient contant (graag gepast) aan de docent betaald te worden.

I.A. (Ilona) Koot
Ilona Koot heeft al vele workshops bloemschikken gegeven en heeft 11 jaar in een bloemenwinkel gewerkt. Zij heeft een opleiding bloembindster in Utrecht voltooid. Elk seizoen geeft zij workshops o.a. in: herfststukken, kerstarrangementen en voorjaarsbloemstukken.
 


Locatie

Volksuniversiteit Woerden
mbo Rijnland Polanerbaan 15 3447 GN Woerden

Over Volksuniversiteit Woerden

Meer informatie over Volksuniversiteit Woerden vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Woerden
Bezoekadres: Rembrandtlaan 24, Woerden