Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kinderen schminken

za 17 maart 2018


Kinderen schminken
Cursuscode: HVT0293W

Tijdens deze workshop kinderen schminken leer je de basistechnieken en enkele fijne kneepjes van het vak. Er is uitleg over het materiaal, de techniek en ook over het pedagogische aspect van de kindergrime. We oefenen op elkaar en werken met professioneel materiaal om het materiaal en de technieken onder de knie te krijgen. Tot slot schminken we elkaar bijvoorbeeld tot vlinder of tijger. Het gekochte basispalet met zes kleuren, penselen en sponsjes waar je mee werkt, neem je na afloop mee naar huis.
Meer informatie:

    Deze activiteit is gepland, u kunt zich inschrijven.
    Op zaterdag 17 maart 2018 van 10:00 uur tot 13:00 uur
    1 workshop van 3 uur
    Prijs: € 26,00 plus € 17,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
    Docente: Mw. E. (Edith) Heemskerk *
    Mee te brengen door de cursist: handspiegel, handdoek, haarband en babydoekjes (billendoekjes). De overige materiaalkosten, bestaande uit het basispalet met 6 kleuren, 2 penselen en een sponsje, bedragen 17,50 en deze betaalt u (graag gepast) contant aan de docent.
 

 

*Edith is werkzaam als pedagogisch medewerkster. Ze heeft de drie volledige toneelgrime cursussen gevolgd bij Faces. Edith heeft meegewerkt aan meerdere amateur-musicals en toneelproducties. Zij geeft mini workshops en heeft geschminkt bij een filmpremière, Sinterklaas-intocht, straattheater, najaarsmarkt, bedrijfsfeesten van de RABO-bank en Shell, braderieën en kinderpartijtjes.


Locatie

Volksuniversiteit Woerden
Rembrandtlaan 24, Woerden

Over Volksuniversiteit Woerden

Meer informatie over Volksuniversiteit Woerden vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Woerden
Bezoekadres: Rembrandtlaan 24, Woerden