Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Workshop Moodboard maken

zo 22 oktober 2017

In deze workshop maak je een moodboard voor je eigen interieur of gewoon ter inspiratie. Het neerzetten van een sfeer met duidelijke voorbeelden kan je helpen om keuzes te maken in de woonwinkel en ervoor  helpen zorgen dat er eenheid komt in je interieur.

Naast het maken van een mooie collage is er gelegenheid om gratis interieuradvies te krijgen. Hiervoor is het belangrijk om duidelijke foto’s en liefst ook een plattegrond van je huis mee te nemen.

Voor de workshop zelf graag het volgende meenemen: enkele tijdschriften die je inspireren, een paar verf-stalen van de bouwmarkt in kleuren die je mooi vindt en een schaar.

We werken op zwart of wit karton met fot’s uit tijdschriften, evt. aangevuld met eigen foto’s, tekeningen of misschien heb je ergens nog een mooi stukje stof of hout liggen….alles mag mee!

Het wordt een gezellige en productieve middag met koffie, thee en wat lekkers!

De workshop wordt gegeven door Mariette van Waard, een enthousiaste, veelzijdige kunstenaar uit Woerden met een passie voor (interieur)ontwerpen, fotograferen, schilderen, meubelmaken (eigenlijk alles wat kunstzinnig is) en voor het overbrengen hiervan op anderen! Haar doel is om mensen te inspireren en hun eigen creativiteit te laten ontdekken. Je kan altijd meer dan je denkt!

PRIJS:
€ 25,00- per persoon (inclusief koffie, thee, materialen en wat lekkers)


Locatie

Workshop Factory
Touwslagersweg 12A-11
Woerden


Website: Workshop Moodboard maken


Over Workshop Factory

Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop Factory
Bezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu